Nehéz gyerekkoráról vallott az X-Faktor felfedezettje: sokszor ruhát sem tudtak venni neki a szülei

Pénzcentrum2022. október 10. 21:02

Hosszú utat járt be Krága René, az X-Faktor felfedezettje, amíg Herceg Erika csapatában szombaton bejutott a Mentorházba. A fiatal tehetség mélyszegénységben nőtt fel, de a családjával együtt küzdött azért, hogy jobb körülményeket tudjanak teremteni.

Gyermekkoráról beszélt az X-Faktor felfedezettje, Krága René, aki nehéz körülmények között nevelkedett. Mint mondta, szülei szinte egyszerre veszítették el állásukat, emiatt mélyszegénységben éltek a felvidéki kisváros lakótelepén. Miután szülei megelégelték a helyzetet, a 15 éves Renét nagyszüleire hagyták, ők pedig Bécsben vállaltak munkát.

René nagyszülei közül is csak nagymamája tudott munkát vállalni, így gyakran nem volt pénzük ruhákra.

Turkálókból meg adományokból volt csak ruhám. Emlékszem, ha a suliban valaki, akinek jobban ment, kapott egy jó sportzakót, akkor azt körbeadtuk, és mindenki lefényképezkedett benne

- vallott ezekről az évekről René a Story magazinnak. Mint mondta, később Bécsbe költözött, itt fejezte be tanulmányait. It korengedménnyel vették fel az iskolába, az érettségit esti tagozaton szerezte meg, ma pedig már Bécsben is dolgozik, mint énektanár.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Amit elértem, sokáig csak álomnak tűnt

- mondta René.

Címkék:
szegénység, x-faktor, mélyszegénység, siker,