Leesik az állad! Ilyen luxusórát hord Herceg Erika az X-Faktor újdonsült mentora

Pénzcentrum2022. október 1. 14:03

Lakatos Zsolt óraszakértő a nézők kérésére most annak járt utána, hogy milyen órát is hord Herceg Erika, az X-Faktor legújabb zsűritagja. Az énekesnő pedig szemmel láthatóan szereti a luxust: az órája ugyanis nem kevesebb, mint megközelítőleg 8 millió forintba került.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Lakatos Zsolt TikTok oldala, a Beszéljünk Órákról, ahol az óraszakértő időről-időre annak jár utána a nézők kérésére, hogy a magyar és külföldi sztárok milyen órát is hordanak pontosan. A szakember ezúttal Herceg Erika, az X-Faktor mentorának óráját választotta ki, amiről némi utánajárással kiderült, hogy nem más, mint egy 36 mm-es Rolex Datejust.

A gyémántokkal kirakott darabnak Lakatos Zsolt szerint a listaára 15 ezer euró, míg a piaci ára alulról karcolja a 20 ezret. Ami annyit tesz, hogy

Herceg Erika órája körülbelül 8 millió forintba kerül jelenleg.

Ilyen luxusórával flangál tehát Herceg Erika, de vajon mi a helyzet más hírességekkel? A TikTok-csatorna videóiból korábban már megtudtuk, hogy Tóth Gabi egy 7 millió forintos Rolex Submariner 126613 In-nel mászkál, míg Schobert Norbi karórája több mint 25 ezer euróba, azaz körülbelül 9 millió forintba kerülhet piaci áron. De Kulcsár Edina friss szerelme, G. w. M. is egy milliós darabbal rója az utakat kedvesével.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Rolex pedig a Beszéljünk Órákról csatorna szerint hazánkban különösen népszerű: Stóhl András csuklóján még februárban szúrt ki a szakértő egy 10 ezer eurós (3,5 milliós) Rolex Explorer III 16570-est, míg Curtis egy Rolex Sea-Dweller 16600-as modellt hord, ami 4,3 millió forintba, azaz 12 ezer euróba kerül. A volt luxifeleség, Vasvári Vivi pedig szintén egy Rolex Dajust mellett döntött.

Címkék:
luxus, óra, karóra, millió, luxusóra, tiktok, luxuscikkek,