Felfordult az élete a Való Világ első győztesének: ebből él ma VV Szabolcs

Pénzcentrum2022. szeptember 20. 18:31

VV Szabolcs volt az első, aki megnyerte az RTL 20 éve indult már-már legendásnak számító valóságshow-ját, a Való Világot. A 2002-es széria győztese 14 éve tűnt el a média szeme elől és űzi civil foglalkozását. A sztár most a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornának szólalt meg.

Kereken 20 évvel ezelőtt, 2002 szeptemberében indult el az RTL-en a ValóVilág első szériája, amit Mészáros (VV) Szabolcs nyert meg. A testnevelésszakos hallgató hetedikként költözött be a villába, ahol összesen 87 napot töltött. Az akkor 27 éves férfinek hatalmas egzisztenciális ugrás volt a fődíj: lakást, autót, két utazást és egy éven keresztül havi 600 ezer forintot nyert.

Azonban, bár ő került ki győztesként, mégis teljesen egyetért azzal az állítással, miszerint Majka volt a széria igazi nyertese, akinek sikerült megcsinálni a szerencséjét. Szabolcs ugyanis a népszerűséget nagyon nehezen viselte: bárhová ment a külvilágban felhajtás követte. Egy idő után már bevásárolni is csak a hajnali órákban mert elmenni, de nem csak a hirtelen jött ismertség volt az oka annak, hogy más utat választott.

Nekem szükségem van arra, hogy állandó bevételeim legyenek, és kiszámítható legyen a munkám. A médiában, ha van egy műsorod, és hozod a nézettséget, akkor foglalkoztatnak

– ecsetelte a most már rendőrként dolgozó győztes. Szabolcs 14 évvel ezelőtt, két diplomával a zsebében jelentkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, ahol a mai napig bűnügyi területen dolgozik.

Címkék:
rtl klub, való világ, nyertes, rtl, rendőr, rtl magyarország, rendőrfőkapitányság, valóságshow,