Váratlan bejelentés: hamarosan nyit Hosszú Katinka étterme, ilyen ételeket kínálnak

Pénzcentrum2022. június 7. 12:26

Hamarosan megnyílik Hosszú Katinka étterme: a héten már a sajtóeseményt tartanak, ahol a glutén-, tej-, és cukormentes ételkülönlegességeiket lehet megkóstolni. Az úszó tavaly már beszélt róla, hogy ilyen vállalkozás beindítását tervezi.

Befutott a Pénzcentrumhoz egy meghívó, amely Hosszú Katinka hamarosan nyíló éttermének június 9-i sajtóreggelijére szól. Mint írják az eseményen meg lehet kóstolni többek között a KOOOL superfood étterem glutén-, tej-, és cukormentes ételkülönlegességeit.

A meghívó a V. kerületi Szent István körútra szól, azonban az nem derül ki, hogy maga az étterem is itt nyílik-e, de vélhetően nem egy külsős helyszínre hívják az újságírókat. Az eseményen részt vesz a többszörös olimpiai-, világ, és Európa-bajnok úszó is, aki mesél a koncepcióról.

Mint kiderült, Hosszú Katinkának régi álma, hogy éttermet nyisson. Tavaly került a tulajdonába egy olyan vállalkozás, aminek fő tevékenységi köre az „éttermi, mozgó vendéglátás”. Akkor az úszó arról beszélt, hogy az egyelőre tervezési fázisban lévő vállalkozás kiegyensúlyozott, egészséges étkeztetéssel foglalkozik majd, valamint a tudatos táplálkozás fontosságát is hirdeti.

Címkék:
vállalkozás, étterem, vendéglátás, úszás, szórakozás, hosszú katinka, vállalkozó,