Megszólalt a gyászoló Berki Mazsi: ezt tervezték volna ma estére a férjével

Pénzcentrum2022. május 6. 10:55

Berki Mazsi is megerősítette férje halálhírét: megkérte a sajtót, hogy tartsák tiszteletben férje kegyeleti jogait és a hozzátartozók fájdalmát. Elárulta, gyermekük születése után ma mentek volna először kettesben randizni.

Mint a Pénzcentrum is megírta, 41 évesen elhunyt Berki Brisztián. A Bors most elérte feleségét, Mazsit, aki megerősítete, hogy a férje elhunyt.

Megkérte a sajtót, hogy tartsák tiszteletben férje kegyeleti jogait és a hozzátartozók fájdalmát.

Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk

- mondta.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Reagált a halálhírre a celeb korábbi párja, Hódi Pamela is, aki tömör Facebook-posztban, a halálhír egyik cikkének megosztása mellett azt írta:

Uram Isten, nyugojdon békeben.

Címkék:
celeb, gyász, halál, berki krisztián, haláleset, elhunyt, halálhír,