A hitelcsapdáról vallott Bíró Ica: sokan lettek öngyilkosok körülötte

Pénzcentrum2022. április 27. 15:31

Bíró Ica nehéz időszakon van túl, ugyanis ahogy sokan, neki is meggyűlt a baja a devizahitellel, írja a 24.hu. Az énekesnő elmondása szerint azért vállalta fel anyagi gondjait, hogy másoknak erőt adjon.

Jó pár éven keresztül csak és kizárólag a devizahitele kapcsán lehetett hallani Bíró Ica felől. Az énekesnőnek olyannyira meggyűlt a baja az adósságával, hogy 2017-ben lakhatási problémái is akadtak: többször is kilakoltatták. Bár a Metal Lady éveken át nehéz helyzetben volt, végül sikerült eladnia egykori életmód klubját és családja segítségével végül Budakeszire költözött, és állítása szerint jól érzi magát új otthonában.

Viszont hosszú út vezetett el ahhoz, hogy végül révbe érjen. erről az útról pedig mindig készségesen beszélt az érdeklődőknek. Elmondása szerint azért, mert környezetében sokan küzdöttek hasonló gondokkal.

Annak idején azért is álltam ki a nyilvánosság elé, mert körülöttem többen öngyilkosok lettek hasonló devizahitel gondok miatt. Ez szörnyű, erre nemhogy megoldás, segítség jött volna, de jöttek a kilakoltatások. Emiatt három évig semmit nem tudtam tenni, sem dolgozni, sem megvalósítani az álmaimat

– mondta el az Üdv a Családban! című műsorban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Fotó: Bíró Ica/Facebook

Címkék:
devizahitel, bíróság, öngyilkosság, bíró ica, devizahitel károsult, devizahitelesek, öngyilkos,