Megtaláltuk a hirdetést: ezt a házat árverezik el Erdélyi Mónika feje fölül + fotók

Pénzcentrum2022. január 24. 09:45

Árverésre kerül Erdélyi Mónika érdi háza. A kertvárosban található, 681 négyzetméteres telken álló házért busás összeget kérnek, a licitre késő tavasszal kerülhet sor. A 180 négyzetméteres családi házat már korábban is megpróbálták eladni.  

Árverésre bocsátják Erdélyi Mónika érdi házát. A 681 négyzetméteres telken álló családi ház 180 négyzetméteres, a hirdetés az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon bukkant fel. A kikiáltási ár 49,5 millió forint, viszont az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében lesz majd megvásárolható.

A szóban forgó ingatlant Erdélyi Mónika válás miatt kényszerül eladni. Az ingatlan sorsáról korábban már született egy bírósági döntés, vagyonmegosztás miatt, azonban a házat a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A licitet állítólag ötszázezer forintonként lehet majd emelni, így nem tudni, mi lesz a végösszeg. A hirdetésben látni azokat a helyeket is, ahol a műsorvezető élőben szokott bejelentkezni rajongóinak.

A házat egyébként már korábban is megpróbálták elárverezni, de a műsorvezető fellebbezett a döntés ellen, ezért húzódott idáig az ügy - emlékeztetett a Blikk. A férje a ház értékének felét szeretné, ezért Mónika korábban 67 millió forintért próbálta meg eladni azt, akkor nem talált gazdára az ingatlan.

Címlapkép: ingatlan.com

Címkék:
ingatlan, árverés, családi ház, válás, ingatlanpiac, ház, ingatlanhirdetés, ingatlan.com,