Sokan hajtanak Alee nyereményére: kiderült, mire költi millióit az X-Faktor győztese

Pénzcentrum2022. január 20. 10:02

Sokan megkörnyékezték már Alee-t, hogy ilyen-olyan indokkal pénzt kérjenek tőle. Az X-Faktor legutóbbi szériájának győztese elárulta, hogy mi volt az első dolog, amit a havi egymilliós nyereményéből vásárolt.

Kiderült, mihez kezdett nyereményével Alee, az X-Faktor tizedik szériájának győztese. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a fiú nagyon szegény körülmények közül érkezett. A repper havi egymillió forintot kap egy éven keresztül, a verseny után elmondta, hogy családjának szeretne segíteni, és igyekszik jól bánni a pénzzel.

Most a Fókuszban megkérdezték tőle, hogy mi történt a győzelem óta, Alee pedig elmondta, az első dolog, amit vásárolt, egy hatvanezer forint értékű cipő volt, amire már régóta vágyott. Mint kiderült, sokan megkörnyékezték már, hogy ilyen-olyan indokkal pénzt kérjenek tőle.

Felkeresnek, hogy én vagyok a hatodik unokaöcséd, és az a helyzet, hogy meg vagyok szorulva… Az első hónapokban nehéz vigyázni, ilyenkor jön az, hogy az életkörülményeidet nagyjából helyrehozod, főleg, ha a semmiből jössz. Költesz házra, igény szerint autóra, nekünk arra szükségünk lesz. Költesz magadra, arra, hogy olyan ruhában járj, amik hozzád illenek, amiket szeretnél, így tovább. Nyilvánvalóan anyagilag nem egy olcsó dolog az első pár hónapban

- mesélte az X-Faktor győztese.

Címkék:
pénz, nyeremény, rtl klub, x-faktor, főnyeremény, költekezés, lehúzás, győztes, rtl,