Less be Sárközy Ákosék új álomotthonába: ide menekült a belvárosból a sztárséf és családja

Pénzcentrum2021. augusztus 17. 11:26

Nem bírták a bezártságot Sárközy Ákosék: így végül a sztárséf és családja végül egy peremkerületbe költözött a belvárosból. A séf saját grillkonyhát építtetett, feleségének pedig festőszobája lett.

A belvárosból egy peremkerületre költöztek Sárközy Ákosék. A sztárséf a Fókusznak mutatta meg új otthonát. A lakást egy gyönyörű kertes házra cserélték, mivel a járvány alatt rájöttek, hogy nem bírják a lakásban.

"Úgy alakult, hogy mégis bementünk a belvárosba, aztán pont akkor jött a covid, és akkor aztán nagyon be voltunk zárva. Ákos pedig még nehezebben bírta" – árulta el a séf felesége, Évi.

Annyira jó volt a gyerekekkel együtt tanulni, annyira jó volt együtt lenni, de a kreativitás, az, hogy nincsen konyhám, nincsenek vendégek, ezt nagyon nehezen vészeltem át. És akkor fogalmazódott meg bennem igazán erőteljesen, és Éviben is, hogy jó lenne kicsit kimenni, mondjuk azt, hogy a peremkerületbe, vagy valami kis zöldbe, hogy bármikor ki tudjunk sétálni a kertbe

– indokolta a költözést Sárközi Ákos, aki imád a hatalmas, kerti grillkonyhájában kísérletezgetni. Feleségének, Évinek pedig saját festőszobája lett.

Címkék:
lakás, lakásvásárlás, ingatlan, családi ház, séf,