100 milliós házat vettek Floridában Gombos Edináék: ebből él ma az egykori tévés és férje

Pénzcentrum2021. június 29. 12:32

Véglegesítette az Egyesült Államokban tervezett életét Gombos Edina és családja. A TV2 egykori műsorvezetője férjével, a kubai származású Albertóval és gyermekeikkel hat éve költöztek ki az USA-ba, néhány hónapja pedig már saját ingatlanuk is van, 100 millió forintért vettek házat Miami közelében.

Nincs visszaút: végleg az USA-ba költözött Gombos Edina és családja, néhány hónapja már saját házuk is van Floridában, Coconut Creek egyik, sorompóval elzárt elit lakóparkjában.

„Huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem" – mondta korábban Gombos Edina, akinek az is fontos volt, hogy kubai férje és a közös gyermekeik jobban megismerhessék édesapjuk családját és kultúráját is. Mivel Floridában rengeteg kubai, sokkal jobban otthon érezheti magát mindenki.

A házvásárlás kapcsán a műsorvezető a Blikknek elmondta, olyan helyet kerestek, amely biztonságos, ideális a természetimádó családoknak, és jók az iskolák.

Fort Lauderdale és Miami is karnyújtásnyira van, nemzetközi repülőterekkel. Miami a turistáknak vonzó, de kisgyerekes családoknak nem ideális

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

– magyarázta Gombos  Edina, aki férjével együtt tavaly novemberben megkapta az amerikai állampolgárságot is. Májusban jegyeztették be a Dunáról elnevezett cégüket. A vállalkozásban Alberto bankoknak, intézményeknek hoz létre informatikai rendszereket.

Címkék:
ingatlan, usa, ingatlanvásárlás,