Véget ér a TV2 legendás sorozata: búcsúznak a Jóban Rosszban szereplői

Pénzcentrum2021. június 23. 17:19

16 év után befejeződik a Jóban Rosszban. A stáb július végéig forgat, a nézők azonban még több hónapig láthatják a képernyőn a Csillagkút lakóinak mindennapjairól szóló sorozatot.

Befejeződik a TV2 Csoport leghosszabb napi sorozata: a Jóban Rosszban 2005 januárjában debütált. A csatorna közleménye szerint a nézők hamar megszerették Csillagkút lakóit, akiknek fordulatos magánéletét hosszú éveken keresztül százezrek követték naponta.

Megjegyzik, hogy a tévénézési szokások sokat változtak az elmúlt öt évben, azonban a Jóban Rosszban 2021. első öt hónapjában is a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a hétköznap 13:10-kor adásba kerülő premier epizódok 7,8%-os átlag közönségarányt értek el január 1-május 31. között.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk

 – indokolta a döntést Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója. 

Címkék:
tv2, sorozat, jóban rosszban, tévénézés, super tv2,