Ennyit kereshet az X-Faktor újdonsült mentoraként Csobot Adél: ez már tényleg sztárgázsi

Pénzcentrum2021. május 10. 16:44

Visszatér az X-Faktorba Csobot Adél, aki a következő szériában mentorként fogja segíteni a versenyzőket. A műsor korábbi felfedezettje Dallos Bogit váltja majd Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti oldalán a mentori székben. Bár az RTL -nél hétpecsétes titok, mennyit visznek haza a műsorvezetők, mentorok, zsűritagok, a korábbi hírekből arra lehet következtetni, hogy nem kevés pénzről van szó.

Dallos Bogi úgy döntött, a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről az X-Faktorban. Az RTL Klub közölte, helyére Csobot Adél érkezik Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé a műsorba.

Nem lesz ismeretlen számára a stúdió, hiszen 2012-ben az X-Faktor színpadán indult be karrierje, akkor Malek Miklós volt a mentora, és végül harmadik helyezést ért el.

Hatalmas megtiszteltetés számomra, és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember – emiatt, nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!

- nyilatkozta Csobot Adél.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mennyit keresnek a mentorok?

Bár az RTL-nél szigorú a titoktartás hogy az ekkora volumenű műsorokban mennyit keresnek a műsorvezetők, illetve a mentorok, de sokéves távlatból, és az eddig kiszivárgott információk alapján nagyjából körül lehet határolni, mennyi lehet az annyi. Kiss Ramónával kapcsolatban korábban sajtóértesülések arról számoltak be, hogy az eddig kiszivárgott RTL Klubos fizetések körülbelül 1 millió forintos alapbért garantálnak.

Több cikk is megjelent régebben arról, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor, egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok. Azóta pedig jócskán emelkedtek a fizetések Magyarországon, ami nyilván a tévés hírességeket sem kerülte el.

Címkék:
fizetés, x-faktor, fizetések, rtl,