Haladékot kaptak a magyar szülők? Két héttel eltolhatják a határidőt

Népszava2019. december 5. 10:02

Január  31-re módosítanák  az iskolahalasztási kérelmek benyújtásának határidejét egy módosító javaslat értelmében - számol be a Népszava.

Átmeneti jelleggel január 15-ről január 31-re módosulhat az iskolahalasztási kérelmek benyújtásának határideje, ha a parlament elfogadja azt a módosító javaslatot, amit a múlt héten nyújtott be Hende Csaba, az Országgyűlés Törvényalkotási bizottságának elnöke.

Mint ismeretes, 2020-tól csak az Oktatási Hivatal dönthet a tanköteles korúvá váló gyermekek beiskolázásáról közigazgatási hatósági eljárás keretében, ami a szülők és a szakmai szervezetek körében is felháborodást okozott.

 

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
otthon, iskola, határidő, gyermek, tankötelezettség, szülő, iskolaérettség, hende csaba,