Mi történt? 30 milliót engedett otthona árából Reviczky Gábor, ennyit kér most a házáért

Pénzcentrum2024. március 8. 08:44

30 millióval csökkentette otthona hirdetési árát Reviczky Gábor, a ráckevei házat akkor hirdették meg 159 millió forintért, amikor dignosztizálták a betegségét. Az ingatlant áruló szakértő szerint a színész otthona túl volt árazva, mert nem volt nekik sürgős az eladás, a mostani csökkentéssel már jó helyre került a piacon.

30 millióval csökkentette otthona hirdetési árát Reviczky Gábor, a ráckevei házat akkor hirdették meg, amikor diagnosztizálták a színész daganatos betegségét, akkor 159 milliót kértek érte - szúrta ki a Blikk.

Valójában kissé túl is volt árazva, a tulajdonosnak nem volt sürgős az eladás. A mostani csökkentéssel azonban már olyan áron van, ami kimondottan jónak számít

– mondta a lapnak Rózsavölgyi Péter, a házat hirdető ingatlanos cég alapítója. A Dunához közeli ház egy csendes mellékutcában fekszik, a 650 négyzetméternyi kerttel, medencével. 2010-ben teljesen felújították, a 80 négyzetméteres szuterénben külön lakrészt lehet kialakítani, jelenleg két további szinten van a lakótér.

Címlapkép: Cseke Csilla, MTI/MTVA

Címkék:
otthon, lakáshirdetés, ingatlan, színész, ingatlanhirdetés, eladás, ingatlaneladás, árcsökkentés,