Kiderült, mennyi jutott Bajor Imre gyerekeinek a színművész mesés örökségéből

Pénzcentrum2023. november 14. 18:32

Bár sokan gondolhatják, hogy Bajor Imre mesés örökséget hagyott hátra gyerekeire, ám ez a valóságban nem így történt – világított rá a Meglepetés cikkében.

Az agydaganat következtében elhunyt Bajor Imre – noha szakmájában sikert sikerre halmozott – nem hagyott hátra mesés örökséget gyermekei számára, akiknek így keményen meg kell dolgozniuk a betevő falatért – írja a Meglepetés, mely a kilenc évvel ezelőtt elhunyt színész gyermekeit is megszólaltatta. 

A filmiparban dolgozó 27 éves Marci elmondta: testvérével kéttannyelvű iskolába jártak, aminek felnőttként nagy hasznát veszik. Ő például ennek is köszönheti, hogy többnyire Magyarországon készülő külföldi mozifilmekben és televíziós sorozatokban rendezőasszisztensként dolgozik. "Mivel a stáb nagy része amerikai, a kommunikáció angol nyelven folyik" – mondta.

Bajor Lili ugyanakkor színésznőként áll a kamera előtt és a színpadon. Játszott a Barátok köztben és a Doktor Balaton sorozatban, jelenleg pedig a Neo­ton-musicalben, a Szép nyári napban látható, illetve édesapja egykori jó barátjával, Gálvölgyi Jánossal a Végszó című színdarabban a Rózsavölgyi Szalonban.

Mindketten albérletben lakunk, mert nincs annyi spórolt pénzünk, hogy saját lakást vegyünk

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

– árulta el színésznő, hozzátéve: édesapjuk személyes ruháit, tárgyait és a Karinthy-gyűrűjét azonban nagy becsben tartják, testvére sokszor viseli azokat a ruhákat, amiket édesapjuk hordott. Bajor Lili pedig apja sportcipőjét használta éveken át.

 

Címkék:
otthon, karrier, színész, vagyon, örökség, meglepetés, bajor imre,