Ilyen nincs, 20 centi hó esett: rengeteg, magyarok lakta települést borult fehérbe

Pénzcentrum2023. október 16. 12:30

Beköszöntött a tél Európa egyes vidélein: Erdélyben például ma reggelre húsz centi hó esett.

Habár itthon szokatlanul meleg volt a szeptember és még az október első két hete is, egyes vidékeken, nem is olyan messze, már esett hó is.

A Madarasi Hargita bejegyzése szerint ma reggel arra ébredtek, hogy kifehéredett a táj, nem is kevés, összesen 20 cm hó esett.

 

Loading...

Hogy itthon meddig kell még várni a hóra, még nem tudjuk, de szeptember végén persze már nekiszegezték a kérdést az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársainak. Szeptember 27-én ezt válaszolták a Blikknek:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az eseménytelen időjárás mellett van lehetőség foglalkozni kicsit a távolabbi jövővel is. Minden évben már ősszel megkapjuk a szokásos kérdést, amit ezúton válaszolnánk meg a jelenlegi ismeretek alapján: 88 nap múlva karácsony. És még nem tudni, fehér lesz-e?!..."

Címkék:
havazás, európa, facebook, tél, , szeptember, magyarok,