Megszólalt a népszerű celeb, kétségbeesetten aggódik az izraeli konfliktus érintettjeiért

Pénzcentrum2023. október 9. 18:14

"Elborzadva gondolok minden ártatlan ember halálára, és kétségbeesetten aggódom a térségért, az ott élőkért, és családtagjaikért" – írja közösségi médiás bejegyzésében Steiner Kristóf, aki évekig élt Izraelben, így testközelből tapasztalhatta meg, milyen az, amikor a palesztinok és az izraeliek egymásnak feszülnek.

„Meg fogjátok ismerni a Félelmet, s tudni fogjátok, hogy ő az uratok, parancsolótok” – ezzel a Dzsungel könyve-idézettel kezdi legfrissebb közösségi médiás posztját Steiner Kristóf, aki az Izraelben kialakult helyzetre reagált. Az évekig Izraelben élő celeb hozzátette, ma sincs túl azon, mikor először hallott Tel-Avivban légiriadót és tanúja volt egy terrorcselekménynek.

De ha már megismertem a félelmet, ezt az aggodalmat arra akarom használni, hogy másokat féltsek magam helyett. Olyanokat, akik képtelenek hallatni a hangjukat, mert elnyomásban élnek, vagy mert ha megszólalnak, más azt mondja: hazudsz. Itt az igazság: a háborúnak az az oka, hogy az emberi lény a hatalomszerzés és megtartás eszközeként használja a félelemkeltést. Mindig lesznek arabok és zsidók, akik a bosszút tűzik ki célul. És olyanok is, akik együtt tüntetnek békéért, egyenlő jogokért.

írja a bejegyzésben. Ezután úgy folytatja:

Ebben a tragikus helyzetben igyekezzünk az előítéleteket félretéve, közösen elindulni egy biztonságosabb, emberségesebb irányba. Orbán nem Magyarország. A Hamász nem Palesztina. És Netanyahu nem Izrael. Aki békét akar, nem láthat megoldást a háborúban! Elborzadva gondolok minden ártatlan ember halálára, és kétségbeesetten aggódom a térségért, az ott élőkért, és családtagjaikért.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Végül szeretettel kér mindekit: ne zsidózzunk, ne arabozzunk. Kétféle ember van, de nem izraeliek és palesztinok, hanem akik széthúzásban, megtorlásban hisznek, és azok, akik az összefogás és gondoskodás erejében.

Címkék:
otthon, celeb, terror, konfliktus, izrael, háború, béke, palesztina,