Most érkezett: lezuhant egy helikopter a Balatonnál, ketten utaztak rajta - VIDEÓVAL!

Pénzcentrum2023. szeptember 7. 16:20

A vízben merült el a helikopter, de eddig úgy tudni, senki nem halt meg.

Az első információk szerint egy rendőrségi helikopter zuhant a vízbe, majd elmerült Somogy megyében, Balatonszéplaknál, ahol éppen egy vitorlásversenyt is tartottak - ezt írja a Sonline.

A lap úgy tudja, hogy a két utast sikerült kimenteni az elsüllyedt helikopterből, áldozatokról pedig nem érkezett bejelentés.

A balesetre nem sokkal később a rendőrség is reagált, akik ezt írták:

A Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának tervezett gyakorlata közben, 2023. szeptember 7-én 14 óra 44 perckor Balatonszéplak közelében, a parttól kb. 300 méterre – jelenleg tisztázatlan okból – a tó vizébe zuhant egy MD 500E típusú helikopter. A gép kétfős legénységét egy közelben tartózkodó hajó mentette ki és komolyabb sérülés nélkül partra szállította őket. Az eset körülményeinek vizsgálata folyamatban van

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- közölték. A balesetről immár egy videó is kikerült, ezt lent megmutatjuk:

Címkék:
baleset, rendőrség, helikopter, somogy, lezuhant repülő,