Rezsicsapdába került Gáspár Győző és családja? Hatalmas házát is eladná a celeb

Pénzcentrum2022. szeptember 15. 12:35

Eladná hatalmas, nógrádi házukat Gáspár Győző: a celeb megrettent a komoly energiaszámláktól. Azonban Bea asszony nem akar költözni.

Gáspár Győző fontolóra vette, hogy túlad háromszintes, nógrádi házukon, de Bea asszony a Story Magazinnak azt mondta, ő nem akar költözni.

A lap szerint Győzikét az elszabadult rezsiárak rémisztették meg, ezért szeretne költözni. 

Győző azonban nem veszi számításba, hogy öt-tíz éven belül a lányaink gyereket szülnek, és akkor újra megtelik majd a házunk élettel

– nyilatkozta Gáspár Bea az rtl.hu szerint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Mondd el, hogy élsz!

Régóta nem volt olyan magas az infláció Magyarországon, mint 2022. augusztusában: 2021 azonos időszakához képest ugyanis az árak átlagosan több mint 15,6 százalékkal voltak magasabbak. Nincs olyan háztartás Magyarországon, amely ne érezné a saját bőrén a rohanó infláció okozta hatásokat. Mostani kérdőívünkben a magyar háztartások anyagi helyzetéről szeretnénk képet kapni, mennyire viselte meg őket a gyorsuló infláció, az energiaárak emelkedése, és hogy hatnak ezek a megtakarításaikra. Köszönjük, ha segítesz a kitöltéssel.

Címkék:
rezsi, lakás, ingatlan, celeb, rezsicsökkentés, infláció, ház, gáspár győző, rezsiemelés,