Ismét balhézott Bíró Ica: ingóságait vitte el régi otthonából

Blikk2019. június 4. 10:45

Bíró Ica hétfő reggel kapott utolsó lehetőséget az elárverezett budai háza új tulajdonosától, hogy amit szeretne, még magával vigyen. A Metál Lady két ismerősével reggel 8 órakor érkezett régi otthonába, és pakolni kezdett. Viszont később azzal ijesztett rá az új tulajdonos egyik rokonára, hogy a az egykori topmodell késsel kezdett hadonászni.

A rendőröket Bíró Ica és a tulajdonos rokona is kihívta, előbbi azért, hogy ne csak két ember mehessen be bútorokat pakolni, utóbbi pedig a késes incidens miatt. 

A beépített kád, a konyhabútor kiszereléséhez és felpakolásához több ember kellett, de csak kettőt akartak beengedni, ám végül jöhettek többen. Jelen volt egy idősebb úr is, ő nyitotta-csukta a kaput, de nem ismertem, csak gyanítottam, hogy a ház vevőjéhez tartozhat 

- emlékezett Ica. Elmondása szerint a konyhaszekrényben talált kiskéssel kocsijához indult az udvaron át, hogy levágjon egy darab madzagot, mire az idős ember rátámadt. Az idős férfi viszont így emlékszik:

Nagyon megijedtem, mert késsel a kezében hadonászva magyarázott, majd egyre csak jött felém. Rá kellett kiabálnom, hogy azonnal tegye le a kést, aztán rendőrt hívtunk

Az új tulajdonos rokona egy fadarabot is felkapott védekezésképpen. Ica szerint az idős férfi azzal a fával támadt rá, annak ellenére, hogy ő áthajította a kést a kerítésen, hogy ne legyen félreértés. A történtekre mindkét fél másként emlékszik. Mindenesetre a helyszínre érkező rendőrök intézkedése miatt a költözés elhúzódott estig. Bíró Ica kitart amellett, hogy jogtalanul szerezték meg az otthonát, amiért több végrehajtási kifogást is benyújtott a bíróságnak, ám ezeket mind elutasítottá.

Bár Ica már egy hónapja nem lakik az ingatlanban, Tigris, a vörös cicája még mindig őrzi a bejáratot.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem tudom megfogni, elvadult, de megszakad érte a szívem. Szerencsére a szomszédok etetik, ezért jó húsban van, de sajnos nem vihetem magammal, mert a szépségstúdióm mellett korábban raktárnak bérbe adott lakásban élek, oda nem vihetem sem őt, sem a három kutyust, akik most a barátnőmnél élnek 

- mondta Ica.

Címkék:
otthon, rendőrség, kilakoltatás, penzcentrum, bíró ica, árverezett ingatlan,