Parádés hirdetés: te beköltöznél ebbe a budapesti retró lakásba ennyiért?

Pénzcentrum2017. szeptember 28. 14:35

Olyan ingatlanhirdetésbe botlottunk, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül. A számtalan tucatlakás után végre itt egy XV. kerületi gyöngyszem, amellyel nemcsak lakhatáshoz, hanem életérzéshez is lehet jutni. Azt is mutatjuk, hogy mit mond róla az ingatlanszakértő.

Gyakori hiba, hogy az ingatlanhirdetések rémes szöveggel és borzalmas képekkel kerülnek fel a netre, ám most az ilyenek ellentétjét szúrtuk ki a Facebookon. Egy panellakásról van szó, mely a XV. kerületi Páskomliget utcában található, 35 négyzetméteres, 10. emeleti, 1+1 fél szobás, távfűtéses és azonnal költözhető. A bérleti díja havi 95 ezer forint.

Nem az alapjellemzőkből, hanem a leírásból döbbenhetünk rá, hogy egyedi lakással van dolgunk, melynek nemcsak lelke van, hanem eredeti hangulatában vészelte át a rendszerváltás utáni zivataros éveket is.

Mint kagylóban szunnyadó igazgyöngy, úgy bújt meg a lélektelen, modern lakások hirdetései között. Nagymamám gondos és rendszerető ember volt, a lakása is erről árulkodik. 30 év alatt gyakorlatilag csak a tisztítószerek csomagolása követte a trendeket, a berendezés hál’ istennek megmaradt olyan szépnek, ahogy azt egykoron megálmodták

- írja hirdetésében a kiadó, és a leírásból azt is megtudhatjuk, hogy van a lakásban légkondi, ami ugye kicsit rombolja a Kádár-kori összképet, de ez vállalható kompromisszumnak tűnik, ha az elmúlt évek nyári hőhullámaira gondolunk. A hirdetéshez tartoznak képek is, melyek nem cáfolnak rá a szövegre, íme:

Címkék:
otthon, Budapest, bérlés, hirdetés, lakástakarék, nagymama, globális felmelegedés,