Ennyiért bérli a budai luxusvillát Ashton Kutcher és Mila Kunis

Pénzcentrum2017. július 5. 16:30

Budapesten tölti a nyarat Mila Kunis és Ashton Kutcher. Míg a színésznő forgat, férje járja a várost: testőrök nélkül mászkál és magyar rendszámú autóval közlekedik - írja a Blikk. Megnéztük, hol bérelhet házat a házaspár, és mennyit fizethetnek ezért.

Hétfőn robbant a hír, hogy a Mammut bevásárlóközpont alsó szintjén lévő Sparban vásárolt Ashton Kutcher kislányával és asszisztensével. Azóta már többször látták a Széll Kálmán tér környékén:  betért például a Finomító Kantinba, ahol vacsorát vett, de látták a párt a Csaba utcában is sétálni.

A sztárpár szeptemberig marad Magyarországon. Mila Kunis épp legújabb filmjét forgatja hazánkban. Állítólag a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot veszik fel épp, amiben Kunis mellett Gillian Anderson és Justin Theroux is szerepel.

Arra a néhány hónapra, amíg Budapesten élnek, egy családi házat béreltek ki Budán - írja a Blikk. Mivel sokat látni a párt a Széll Kálmán tér környékén, arra következtetünk, hogy valószínűleg az I., a II. vagy a XII. kerületben bérelhetnek házat.

Milliókat fizethetnek

Az Otthontérkép adatai szerint tavaly a XII. kerületben az átlag bérleti díj négyzetméterenként 2900 forint, a II. kerületben négyzetméterenként 3000 forint. Az I. kerületben még drágább, ott 2016-ban az átlag bérleti díj 3300 forint/négyzetméter volt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Megnéztük, mennyiért kínálnak most havonta egy minimum 200, maximum 400 négyzetméteres , panorámás, luxuskategóriás családi házat a fent említett kerületekben. Az ikerházakat és házrészeket figyelmen kívül hagytuk. A II/A és a XII. kerületben havi 490000-540000 forintért már jól felszerelt, déli tájolású, csodálatos panorámával rendelkező házakat találni.

Az igazi luxust viszont meg kell fizetni. A II. kerületben havi 750 ezer forintért hirdetnek egy medencével, gőzkabinnal, szaunával és három kocsi beállásos garázzsal felszerelt ingatlant. A legdrágább találat egyébként egy 400 négyzetméteres ingatlan a Törökvészen, amit havonta másfél millió forintért kínálnak, viszont a kilátáson kívül más fotót nem töltött fel a hirdető. Annyit tudni az ingatlanról, hogy a családi ház parkszerű gyönyörű kertben található, sőt még egyy vízforgatós belső medence is van.

Loading...

Címkék:
otthon, lakás, albérlet, penzcentrum,