Pucér nővel támad az év legszexibb ingatlanhirdetése + videó

Pénzcentrum2016. május 12. 14:05

Tömény luxus és még töményebb szexualitás - röviden így foglalható össze az a reklámfilm, amivel Billy Rose amerikai ingatlanos próbál meg vevőt találni egy kaliforniai villára. Mutatjuk azt is, Te hogyan hirdesd meg az ingatlanod.

Vírusként terjed a közösségi portálokon néhány hete egy tengerentúli ingatlanügynökség, szoftpornónak is simán beillő hirdetése. A reklámfilm felépítése nem túl bonyolult: egy gyönyörű hölgy "napi rutinját" követhetjük végig a 12,5 millió dollárért (3,5 milliárd forint) kínált luxusingatlanban. A készítők mindent bevetettek, a meztelenkedésen túl egy igazi meglepetéssel zárul például a történet.

Így hirdesd meg a lakásod

Habár mondanunk sem kell, hogy nem kell feltétlenül a fenti megoldáshoz nyúlni (főként, hogy az amerikai ingatlanos, Billy Rose szerint eléggé "sokba fájt"), ha el akarod adni az ingatlanod, az ugyanakkor nem kétséges, hogy a vevőcsalogatás mindenképp a siker egyik záloga. Éppen ezért az a minimum - bár erre sok hazai "szakember" csak legyint -, hogy elkerülöd a klasszikus szarvashibákat.

Ha a hirdetés kitűnik a tömegből, akkor a lakás eladhatóságát egyértelműen felgyorsítja. A több érdeklődő ráadásul az árat is magasan tarthatja.

Tipikus hiba például, ha az eladó (vagy az ingatlanos - erre is van példá szép számmal) semmitmondó, rosszul komponált képpel hirdeti az ingatlant. Egy-egy rossz kép láttán ugyanis nem csoda, ha elmegy az érdeklődő kedve a lakás megtekintésétől. Éppen ezért érdemes lehet megfontolni egy profi fotós szerződtetését. Egy jól komponált kép már fél siker!

3+1 TIPP, HA NINCS PÉNZED PROFI FOTÓSRA:

#1 Legyen rend!

A rendetlenség azon túl, hogy nem kelt jó benyomást, optikailag még kicsinyíti is a teret. Érdemes figyelmet fordítani a fürdőszobára és konyhára, melyek állapota sok esetben jelentősen ront az eladhatóságon, és az ingatlan vételárán is.

#2 Mit fotózzunk, és mit ne?

A lakószobákat mindenképp, s a jó állapotú konyhát, s fürdőt is érdemes lekapni. Nem tanácsos viszont olyan képet készíteni, melyen hangsúlyosan láthatók az ingatlan szerkezeti hibái (repedés, beázás, penészesedés). Emberek ne szerepeljenek a fotókon!

#3 Mikor fotózzunk?

Napfényes lakások esetén nappal, sötét lakásoknál viszont vagy akkor, amikor a lehető legtöbb fény érkezik, vagy pedig este, amikor a világítással, s megfelelő módon használt vakuzással lehet játszani.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

#+1 Csak alaprajzot!

Ha nem rendelkezünk minőségi fotókkal és nem is akarunk rá időt, s pénzt áldozni, érdemesebb lehet csak egy pontos alaprajzot mellékelni a hirdetéshez. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy ehhez is kérjük szakember segítségét, hiszen egy méretarányos terv is minimum elvárása egy potenciális érdeklődőnek.

 

Loading...

Címkék:
otthon, lakáshirdetés, ingatlan, ingatlanközvetítő, szex, ingatlanhirdetés, meztelenkedés,