Ilyen luxusban él Fábry Sándor kollégája - elképesztő fotók

Pénzcentrum2011. október 5. 17:13

Hatalmasat bukhat luxuspalotája eladásán Fábry Sándor amerikai kolléganője Allen Lee DeGeneres. A méltán híres Ellen DeGeneres talk show Emmy díjas háziasszonya hiába költött el ugyanis mintegy 80 millió dollárt (18 milliárd forint) a birtokra, most alig 50 millió dollárért (11,25 milliárd forint) kínálja azt megvételre.

Az amerikai telvíziós talkshow-k legendás háziasszonya, Ellen DeGeneres mintegy 30 millió dollárért (6,75 milliárd forint) vásárolta meg korábban az eredeti házat a hozzá tartozó birtokkal együtt. Majd további 48 millió dollárt (10,8 milliárd forint) költött el, hogy megvásárolja a környező telkeket is.

 


A birtokon elképesztő luxus fogadja a látogatókat. Található rajta egy 850 négyzetméteres főépület, mely előtt hatalmas feszített víztükrű medence gondoskodik a maximális kényelemről. A főépület mellett további két vendégház is helyet kapott a birtokon, melyek egyenként mintegy 700 négyzetméteresek.

 


Hiába a hatalmas méretek és a luxuskialakítás, a műsorvezető alig 49 millió dollárt (11,025 milliárd forint) kér a palotáért. Úgy tűnik az amerikai ingatlanpiaci boom jókora veszteséget okoz a műsorvezetőnek is, hiszen amennyiben "csak" ennyiért sikerül eladnia otthonát, úgy mintegy 30 millió dolláros (6,75 milliárd forint) veszteséget lesz kénytelen elkönyvelni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék: