Támadnak a kecskék Törökbálinton

Pénzcentrum2011. április 22. 13:02

Szabadon garázdálkodnak a kecskék a Tétényi-fennsíkon a nemzeti park közelében és egy magánkertben is. Mindezt ölbe tett kézzel nézi a törökbálinti önkormányzat - írja panaszos levelében a Pénzcentrum.hu olvasója.

Levélírónk nemrégiben döbbenten tapasztalta Törökbálint-Pistályon lévő telkén, hogy fiatal, de már termő gyümölcsfáinak törzse és ágai teljesen körbe vannak rágva. A tulajdonos által készített fotók azt tanúsítják, hogy nagy valószínűséggel a szemközti birtokon tartott kecskék rágták le a fákat.

Az önkormányzat bejelentésükre csak annyit közölt, hogy az említett birtokon engedéllyel tartanak állatokat. Ha a panaszosnak nem tetszik valami, akkor polgári peres úton érvényesítheti a kárát. Arról nem szólt a levél, hogy a hatóságok ellenőrzik-e, a kecskék tulajdonosa betartja az állattartásra vonatkozó szabályokat.

Az önkormányzatot láthatóan az sem érdekli, hogy a Tétényi-fennsík ott van a szomszédban, amelyet kiemelt jelentőségű természet-megőrzési területként tart számon az Európai Unió NATURA 2000 hálózata.

Folytatás a Szívatós blogon: "Támadnak a kecskék Törökbálinton"

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék: