Eladja luxusnyaralóját a botrányceleb

Pénzcentrum2011. január 2. 14:02

35 millió dollárért, azaz 7,4 milliárd forintért kínálja eladásra Costa Rica-i házát Mel Gibson. Az ausztrál származású színész számára eddig ez a luxusnyaraló jelentette a nyugalmat, a paparazzik azonban már itt sem hagyják békében.

A 400 hektáros, tengerparti birtokon fekvő Hacienda Dorada-n a hét hálószobás főépület mellett két kisebb ház is helyet kapott - természetesen mindegyik külön úszómedencével rendelkezik. Az ingatlan valódi trópusi környezetben kapott helyet, megvásárlásával az éjjel-nappal rendelkezésre álló személyzet is alkalmazásunkba kerülhet.

 


Piaci pletykák szerint a hacienda három évvel ezelőtt 25 millióért került a színész birtokába, aki éveken keresztül ide menekült a felfokozott médiaérdeklődés elől. Most azonban a lesifotósok elől már itt sincs biztonságban, ezért adja el a területet.

A világhírű színész 2010-ben magánéleti botrányaival került a címplapokra. Júniusban állítólag megverte orosz barátnőjét, Okszana Grigorjevát, aki miatt elhagyta hét gyermeke anyját, és aki gyermeket is szült neki. A nőt állítólag akkor verte meg a színész, amikor ő a közös kislányukat tartotta a kezében. Okszana bírósághoz fordult és nyilvánosságra hozott egy magnófelvételt, amelyen Gibson rasszista szavakat használ

Címkék: