Soha nem látott fotók a hollywoodi celebpár luxusvillájáról

Pénzcentrum2010. október 5. 16:58

Eladja luxusvilláját Naomi Watts (King Kong, 21 Gramm) és Liev Schreiber (X-Men kezdetek: Farkas; CSI: A helyszínelők). A hollywoodi álompár pompás Los Angeles-i házáról az eladás kapcsán exkluzív fotók is készültek.

A házat még 2004-ben vásárolta Naomi Watts: a színésznő akkor 4,2 millió dollárt költött az ingatlanra. Most 5,9 millió dollárért, azaz 1,16 milliárd forintért szeretné eladni.

 


A celebpár hat hálószobás háza 35 hektáros birtokon kapott helyet Los Angelesben.

 


Az épületben a fehér szín dominál: letisztult formáival leginkább egy dél-franciaországi villára emlékeztet.

 


Az udvarról természetesen a medence sem hiányozhat, de helyet kapott még itt egy vendégház és egy kis fitnesz-terem is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 


A ház különlegessége, hogy minden szobáját átjárja a napfény: a természetes fényforrás egészen koraestig derűs hangulatot áraszt a házban.

 

Címkék: