Mini lakás brutál áron: 5 négyzetméter 58 millióért! + fotók

Pénzcentrum2010. március 16. 18:02

3,3 méter hosszú és 1,5 méter széles az a londoni lakás, amit 200 ezer fontért, azaz 58,3 millió forintért kínál eladásra jelenlegi tulajdonosa.

Brit lapinformációk szerint a mini-otthont 4 évvel ezelőtt 120 ezer fontért vásárolta a tulajdonos, bizonyos Ray Barker.

 


A tulaj most azonban megszabadulna aprócska lakásától: az 58 millió forintos ár első pillantásra meglehetősen borsosnak tűnhet, de az talán csábító lehet a potenciális vevők számára, hogy az ingatlan London belvárosában, a Harrods áruházzal szemben található.

TOP 10: a világ legdrágább lakásai + galéria - KATTINTS!

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Barker úr szerint a lakáska legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag nem kell takarítani (mivel nincs is mit), viszont egy lépéssel minden elérhető.

 


Az ingatlan felszereltsége sem hagyhat kívánnivalót maga után: konyha, fürdőszoba és WC is helyet kapott a barátságos kis otthonban. A berendezés azonban igazán helytakarékosan lett kialakítva: a zuhanykabin például ruhatárolásra is használható.

Címkék: