Nagyott bukott az elnök embere: kapzsi volt vagy szerencsétlen?

Pénzcentrum2009. november 21. 11:02

Eleinte 12,4 millió dollárért kínálta eladásra lélegzetelállító álomotthonát a - többek között - "Az elnök emberei" tévéfilmből is ismert Rob Lowe, ám az ingatlan végül mindössze 7,6 millió dollárért talált gazdára.


Rob Lowe

A kaliforniai Montecito-ban található 1929-ben egy közel félhektáros telken épült hatszobás palotát négy évvel ezelőtt vásárolta a színész és a profi sminkesként ismert felesége, Sheryl Berkoff.

Az akkori vételárat nem hozták hozták nyilvánosságra, de egy korabeli hirdetési újságban utánanéztek, hogy 2005 áprilisában 6 millió dollárért kínálták eladásra az ingatlant.

A házaspár a saját terveinek és igényeinek megfelelően teljesen átalakíttatta az épületet, amely gyakorlatilag egy modernizált kastélyra emlékeztet.

Az eladási árat a gyér kereslet miatt több lépcsőben is csökkentették, az adásvételi szerződésbe végül az eredeti irányár 60 %-a, 7,6 millió dollár került. A vevőkről annyit lehet tudni, hogy nem tartoznak a hírességek közé.

A színész több egyéb ingatlannal is rendelkezik a környéken, egyik 900 négyzetméteres háza építésekor állítólag nem lopta be magát a panorámájukat elveszítő szomszédok szívébe.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egy négy évvel ezelőtti tranzakció alkalmával a Phoenixi Egyetem alapítójának fia vette meg a házát, a pontos vételárat nem tudni, de azt tudni vélik, hogy a vevő 25 millió dolláros hitelt vett fel rá.

A képek forrása: Bergproperties

Címkék: