Betörtek Monica Bellucci lakásába: 23 millió forintnyi ékszert zsákmányoltak

Pénzcentrum2009. május 31. 08:02

Monica Bellucci olasz színésznő és Vincent Cassel francia színész-rendező párizsi lakásában vasárnap este garázdálkodtak a betörők, miközben a művészek a cannes-i filmfesztivál gáláján tartózkodtak. Forrás: ingatlan.net


Monica Bellucci

Sajnálatos esemény zavarta meg a gyönyörű színésznő, Monica Bellucci nyugalmát, ugyanis a cannes-i filmfesztiválról hazatérve azt látta, hogy kirabolták a lakását. Egy rendőrségi forrás szerint az elkövetők egy erkélyen át jutottak a lakásba.

Zsákmányuk mintegy 80 ezer euró értékű ékszerből, két számítógépből és Bellucci útleveléből állt, amelyet a színésznő most komolyan hiányol, mivel a közeljövőben indul amerikai turnéra.

Monica Bellucci különben az olaszországi Città di Castello-ban született. Nagyon jól tanult, ügyvéd szeretett volna lenni, azért kezdett el modellkedni, hogy ki tudja fizetni a tandíját a University of Perugia egyetemen.

A modellkedéssel keresett nagy jövedelem és az utazások megváltoztatták elképzeléseit a jövőjéről és abbahagyta a jogi tanulmányait. 1988-ban Milánóba költözött. Az Elite modellügynökséggel aláírt egy szerződést és rögtön népszerűvé vált. 1989-ben Monica a Dolce & Gabbana-nak és a francia Elle Magazin címlapjain szerepelt.

Címkék: