Megrettent Paris Hilton! Ő a következő célpont?

Pénzcentrum2009. május 6. 18:02

A napokban bukkant fel az egyik exkluzív ingatlanokkal foglalkozó kaliforniai ingatlaniroda hirdetései között Paris és Nicky Hilton nagybátyjának 340 négyzetméteres malibui háza. Steven Hilton - a legendás Conrad Hilton unokája - 2,96 millió dollárért próbál megszabadulni a háztól, miután néhány hónapja betörők forgatták fel az ingatlant. A családtagok megrémültek és inkább az eladást javasolták az 58 éves nagybácsinak.

A kéthektáros telken fekvő ingatlan kilenc évvel ezelőtt egy neves amerikai tervező rajzai alapján épült, Steven Hilton két évvel később 1,625 millió dollárért tett szert a város egyik legfelkapottabb környékén fekvő ingatlanra. A négyszobás házat luxus színvonalú kivitelezés jellemzi, ami az ingatlan minden helyiségében megmutatkozik.

A nyitott terű házban a négy szobán túl öt hálószoba, egy ínyenceknek való konyha, saját mozi-terem szolgálja a lakók kényelmét, a szobák teraszáról pedig gyönyörű kilátás tárul a szemünk elé. Az szomszédoktól magas kerítéssel elkülönített ősfás telken saját medence, hangjátékkal összekötött szökőkút és saját vízesés is szórakoztatja a lakókat. A kertészeknek is van munkájuk, az udvart csodás rózsakert ékesíti.

A Hilton Alapítvány elnöke egy másik malibui ingatlanban tölti a mindennapjait, a 256 négyzetméteres házat két évvel ezelőtt 7,1 millió dollárért vásárolta. Az eladásra kínált ingatlanban nem tartózkodott senki a betörés idején, de a hozzátartozók tanácsára a helyreállítást követően inkább értékesíti a házat a Hilton-nagybácsi (a képek forrása: Bergproperties).

Címkék: