Eladó Amerika legdrágább háza - nem tudni hány szoba van benne!

Pénzcentrum2009. március 28. 14:00

Piacra került a 2006-ban elhunyt Aaron Spelling lakóingatlana. A több, mint 100 szobás házat 150 millió dollárért árusítják: ha vevőre talál, ez lehet Amerika legdrágább magáningatlana.

A Santa Monicához tartozó Holmby Hills-en található ház méretei döbbenetesek, a belső területe nagyjából 5 250 négyzetméter, a szobák számát pedig Aaron Spelling özvegye sem tudta pontosan megmondani. "Egy csomó van belőlük. A házon sokat fejlesztettünk és igazából sosem jártam körbe és számoltam meg őket" - nyilatkozta Candy Spelling.


A francia stílusban épült kastély valóságos labirintus. Az ilyen épületektől elvárható helyiségeken túl (borospince és borkóstoló szoba, bowling-pálya, könyvtár, edzőterem) található benne egy szoba külön az ajándékok becsomagolására, valamint egy megfelelő páratartalmú helyiség a családi ezüstnek.

Az 1,8 hektáros parkban jó néhány szökőkút található, egy citrusliget, teniszpályák, két uszoda és több, mint 100 autó számára elegendő parkolóhely. A Charlie angyalait és a Beverly Hills 90210-et is jegyző TV-producer halála előtt átalakított tetőtérben egy teljes fodrászat és szépségszalon kapott helyet. A ház legnagyobb nevezetessége mégis a vetítőterem, melyben Aaron Spelling ideje nagy részét töltötte. A szoba talán az egyik legnagyobb magánkézben lévő moziterem, az ablakai automatikusan sötétednek el a maximális élmény kedvéért.


Nagyobb térképre váltás

Címkék: