Beckham kölcsönkérte Clooney álomvilláját - képekkel

Pénzcentrum2009. március 1. 10:00

A világ legismertebb focistája kölcsönkérte barátja olaszországi házát, hogy kipihenje a stresszes hétköznapokat. Nézze meg, hol talál nyugalmat David Beckham!

George Clooney örömmel adta kölcsön barátjának a 4 millió fontot (1,3 milliárd forintot) érő olaszországi villáját. A ház a festői Comoi- tó partján fekszik, és csak fél órányira van Beckham milánói lakásától.


Mint ismert, David Beckham jelenleg Milánóban játszik, de az olasz csapat nem tud megegyezni az amerikai profi labdarúgóligában szereplő Los Angeles Galaxy vezetőivel, akik kölcsönadták a sztárt Olaszországba. Naponta új hírek látnak napvilágot a focista sorsáról, de az biztos, hogy Beckham szeretne Itáliában maradni.

Állítólag a játékost komolyan megviseli az instabil helyzet, de George Clooney mostanában jobban odafigyel barátjára- ezért is adta kölcsön neki nyaralóját.


Beckham, felesége, Victoria és három gyermekük sok időt tölt a festői környezetben levő villában, és állítólag sokkal jobban érzik ott magukat, mint Milánó belvárosában levő otthonukban.

Címkék: