Innovációs díjat nyert az Otthon Centrum

Pénzcentrum2009. február 16. 09:30

Új típusú díjat alapított a Magyar Ingatlanszövetség:  idén először osztotta ki az "Ingatlanszakmai Innovációs Díjat", amelyet ingatlanközvetítő szakterületen az Otthon Centrum nyert el, azt követően, hogy 1999 - 2006 között nyolc alkalommal neki ítélték az "Év ingatlanforgalmazója" elismerést.

A több mint 100 irodával rendelkező hálózat, amely a közelmúltban, az Év franchise-hálózata díjat is elnyerte, kiemelkedő teljesítményt nyújtott az innováció területén.

"Fontos volt számunkra, hogy olyan innovatív módszereket dolgozzunk ki 2008-ban, amelyek segítségével jobb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálást tudunk elérni. A tavaly bevezetetett értékesítési garancia és jövedelempótló biztosítás szolgáltatásunk ,valamint a térképes ingatlankereső bevezetése az oc.hu honlapon, a franchise irodák saját honlapjainak elindítása az ugyancsak tavaly indított hitelcenter weboldal mellett csak néhány a sok újítás közül és mind azt a célt szolgálják, hogy ebben a nehéz piaci helyzetben is tudjunk hozzáadott értéket nyújtani ügyfeleinknek." - hangsúlyozta Kühne Kata, Magyarország vezető ingatlanforgalmazójának, az Otthon Centrum Franchising Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Otthon Centrum online adatbázisában jelenleg mintegy 18.600 ingatlan szerepel, az országos lefedettségű irodahálózat a tavaly értékesítet ingatlanok több, mint 50%-át kizárólagos megbízással adta el.

"Úgy gondolom, hogy a piac szűkülése és a recesszió nem csupán negatívumokat hordoz, hanem lehetőségeket is a nagy ingatlanközvetítőknek. Ilyenkor lehet és kell is új stratégiát, újszerű szolgáltatásokat, fokozottabb költséghatékonyságot bevezetni" - emelte ki Kühne Kata.

Címkék: