Bankszünnapokat hirdetett az OTP: már szombaton sem fognak működni bizonyos szolgáltatások

Pénzcentrum2024. március 23. 11:28

Bankszünnapokról értesítette ügyfeleit az OTP. Szombaton, azaz március 23-án 21:00 órától 23:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ. Emellet áprilisban is várható két leállás a fejlesztések miatt.

Előre tervezett bankszünnapokról értesítette ügyfeleit az OTP a honlapján. A tájékoztatás szerint a tervezett karbantartásokat, fejlesztéseket az ügyfélelvárások teljesítése, illetve az MNB bankszünnapokhoz kapcsolódó előírásai miatt közölték.

Eszerint fejlesztési okból szombaton, azaz március 23-án 21:00 órától 23:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

Fejlesztési okból április 1-én 18:00 órától április 2-án hajnali 1:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

És a tájékoztató szerint fejlesztési okból április 21-én 12:00 órától 24:00 óráig a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Címkék:
bank, megtakarítás, otp, leállás, karbantartás, otp bank, rendszerleállás, bankszünnap, szolgáltatások,