Egyer több magyar csúszik le: óriási tömegre számítanak idén a karácsonyi ételosztáson

Pénzcentrum2023. december 20. 19:29

Csúcspontjához közelít a Krisna-hívők Karácsonyi Szeretetlakoma programsorozata. A maratoni ételosztó akció során 6000 tál ünnepi ebéd és tartós élelmiszercsomag kerül a családokhoz, betegekhez, idősekhez, nyugdíjasokhoz - írta a szervezet.

A Krisna-hívők - Ételt az Életért humanitárius programjuk keretében - idén 35. alkalommal rendeznek karácsonyi ételosztást. A szervezők december 24-25-26-án a Népligetben várják majd a rászoruló családokat.

A szervezők nyomatékosan kérnek mindenkit, hogy ne menjenek ki hajnalban a karszalagokért, mert mindenkinek jut majd a csomagokból. Mindhárom napon reggel 9 órakor kezdik osztani a karszalagokat az önkéntesek és várhatóan 11 órától indul majd az ételosztás, ami 2 osztósoron, viszonylag gyorsan, néhány óra alatt lezajlik majd. A szervezet december 24-én 1000, míg 25-én és 26-án 1100 főre készül.

Az akciót hírességek is segítik, mint minden évben: az ételosztáson részt vesz többek között Fischer Iván, Geszler Dorottya, Karalyos Gábor és Moldvai Kiss Andrea is.

Címkék:
akció, Budapest, ételosztás, gazdaság, december, rászoruló, karácsonyi étel,