Figyelem, csalók élnek vissza a magyar rendőrség nevével: nehogy bedőlj, kifosztanak

Pénzcentrum2023. augusztus 9. 10:58

Adathalász csalók élnek vissza a magyar rendőrség nevével. A hatóságok figyelmeztetnek, senki se kattintson az üzenetben küldött linkre, és ne adja meg adatait.

Adathalász csalók valótlan befizetés kezdeményezésével, a Rendőrség nevével visszaélve próbálnak meg jogtalanul megszerezni személyes- és bankkártya adatokat - figylemeztet a police.hu.

A gyanús honlapot – www.ugyintezespolice-hu.com - a Rendőrség Ügyintézési Portál, befizetés funkciójának imitálásával működtetik.

Az adathalászok megtévesztő SMS-ben, be nem fizetett közigazgatási bírságra, többnyire tilosban parkolásra hivatkozva keresik meg az érintetteket, elküldve részükre a fenti, adathalász linket is.

Ne dőljön be nekik, törölje az üzenetet, ne kattintson a linkre! Ne adja meg sem személyes adtait, sem bankkártyájának adatait. A személyes és banki adatai védelme érdekében fontos, hogy a rendőrség e-ügyintézési portálját kizárólag a https://ugyintezes.police.hu/ honlapcím beírásával éri el

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- hívta fel a figyelmet a rendőrség.

Címkék:
csalás, csaló, rendőrség, megtakarítás, sms, csalók, adathalász, befizetés, adathalászat, police, személyes adatok,