Akadozik az utalás a Revoluton: erre készüljön, aki itt bankol

Pénzcentrum2023. március 20. 12:12

Bár a Revolut weboldalán egyelőre semmi figyelmeztetést nem olvasni erről, az ügyfélszolgálat megerősítette, hogy 2023. március 14. óta problémái vannak a forintot érintő átutalásokkal - írja a Revb. A probléma oka még nem ismert, ahogy az sem, van-e valami kapcsolata a bankcsődökkel a szolgáltatás akadozásának. A probléma csak a forintos utalásokat érinti, az eurós, dolláros, egyéb valutás tranzakciókat nem. 

Az ügyfélszolgálat közlése szerint dolgoznak a megoldáson. Annyit tudnak tenni, hogyha valaki ebbe a problémába belefut és jelzi a supportnak, akkor felveszik az ügyfelet egy listára. Így amikor a probléma elhárult, ez alapján kaphat értesítést, aki kérte. Ha valakinek beragadt egy tranzakció, azt az ügyfélszolgálattal vissza is vonathatja. 

Jelenleg tehát jobb nem utalni Revolutról forintot, mert bizonytalan, hogy mennyi időn belül érkezhet meg az átutalás addig, amíg nincs kijavítva a probléma - írja az oldal.

Címkék:
bankszámla, bankkártya, bank, forint, utalás, átutalás, tranzakció, szolgáltatás, ügyfélszolgálat, probléma, revolut, kiesés,