Leállás a magyar banknál: összeomlott a rendszer, nem megy a netbank, mobilbank

Pénzcentrum2022. február 28. 14:41

Hétfő délelőtt óta fennakadások vannak a CIB Bank rendszerében. Az ügyfélazonosítási rendszerrel lehet a probléma, online vagy applikációval semmilyen tranzakciót nem kehet kezdeményezni.

Délelőtt óta fennakadások vannak a CIB Bank rendszerében. Az ügyfelek visszajelzései szerint az ügyfélazonosítási rendszerrel lehet a probléma, online vagy applikációval semmilyen tranzakciót nem kehet kezdeményezni.

A bank a Facebookon azt közölte, a délelőtt folyamán karbantartáshoz kapcsolódóan, technikai okok miatt sajnos szolgáltatáskiesés volt tapasztalható az elektronikus csatornáik és egyes fióki, valamint CIB24 szolgáltatásaikban. 

A hiba elhárítása folyamatban van, fokozatosan történik meg az érintett szolgáltatások teljes kapacitásának elérhetővé tétele. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk

- tették hozzá.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Loading...

Friss! Helyreállt a CIB rendszere

"Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy az elektronikus szolgáltatásainkat, fióki és CIB24 ügyfélszolgálatunk szolgáltatásait érintő problémát megoldottuk, szolgáltatásaink ismét elérhetőek. Ugyanakkor fokozatosan történik meg az érintett szolgáltatások teljes kapacitásának elérhetővé tétele, emiatt elektronikus csatornáikon lassulást tapasztalhatnak.

Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük, köszönjük megértésüket, türelmüket!" - közölte a bank honlapján.

Címkék:
mobilbank, netbank, bank, internetbank, leállás, cib bank,