Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei: ennyi családtámogatás ütheti az énekesnő markát

Pénzcentrum2022. február 3. 14:28

Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei. A gyermekáldás mellett az énekesnő a családtámogatásoknak is örülhet: mutatjuk, mire lehet jogosult három gyerek után a férjével.

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van” – írta Instagramon szerda este Rúzsa Magdi. Az énekesnő hármasikreknek adott életet, a babák a Lujza, Keve és Zalán neveket kapták.

A gyermekáldás mellett a családtámogatásoknak is örülhetnek: amennyiben például Magdiék új ingatlant vennének, akkor jogosultak a maximális összegű CSOK-ra, de 2,5 milliós állami támogatást is igényelhetnek ha új, 7 személyes gépkocsit vásárolnának. Emellett, ha párjával felvették a Babaváró hitelt, akkor mostmár egy fillért sem kell visszafizetnijük.

Ha pedig Magdinak diákhitele ketyegett eddig, akkor már arra sem lesz gondja, ugyanis a háromgyerekes anyukáknak ezt is elengedik. A fenti táblázatban összegyűjtöttük az összes lehetséges családtámogatást, amire jogosultak lehetnek: ha valaki kimaxolja, akkor akár több tízmillió forint is ütheti a markát.

Címkék:
ingatlan, szülés, gépkocsi, ingatlanpiac, csok, énekes, családtámogatás, babaváró, családtámogatások,