Így osztotta el a mesés vagyont Lagzi Lajcsi és felesége: drága volt a válás

Pénzcentrum2021. október 5. 13:40

Hivatalosan is elvált feleségétől Galambos Lajos: mint kiderült, több százmilliós családi vagyonon kellett osztozniuk. A hírek szerint mindenben megegyeztek, a mulatóslegenda maradt a 130 hektáros birtokon.

Nemrégiben derült ki, hogy több mint húsz év után zátonyra futott Galambos Lajos házassága feleségével, három gyermekük édesanyjával, Boglárkával. A mulatóslegenda már kiadott egy közleményt, amelyben azt írta, továbbra is jó kapcsolatban maradnak.

A több százmillió forintos családi vagyonról már meg is egyeztek az egykori házastársak. Egy ismerősük szerint Lajcsi kifizette volt feleségét, könnyen megegyeztek, és mindketten aláírták a házassági vagyon megszüntetéséről szóló szerződést - írja a Blikk.

A cégadatok szerint a zenész cégekkel kapcsolatos bevétele tavaly csaknem 150 millió forint volt, ehhez jönnek még az ingóságok, azaz elég komoly összegről volt szó. Boglárka cégekben lévő tulajdonrészeit már korábban megvásárolták a társtulajdonosok.

A válás után Lajcsi marad a 130 hektáros boldogasszonypusztai birtok tulajdonosa, Boglárka pedig nem messze épít egy Dunára néző, panorámás házat.

Címkék:
vállalkozás, cég, házasság, válás, vagyon, lagzi lajcsi, zenész, bevételek,