Kilátástalan helyzetben Zalatnay Sarolta: Ha jön a negyedik hullám, nekem végem

Pénzcentrum2021. augusztus 26. 13:44

Egy újabb hullám ismét a szakadék szélére sodorhatja Zalatnay Saroltát. Az énekesnő attól tart, hogy az éneklésből már nem fog tudni annyit félretenni, hogy öregségére elegendő legyen.

Szorult helyzetéről vallott Zalatnay Sarolta a Story magazinnak: mint felidézte, fellépéseit a járvány miatt törölték, ami nagyon megviselte. Elmondta: 2019-ben semmi panaszra nem volt oka, dúskált a koncertekben, majd egy évre rá bezárt az ország és a négy fal közé szorult a félelmeivel.

Kifejtette, attól retteg, hogy egy újabb hullám ismét a szakadék szélére sodorja.

Ha jön a negyedik hullám, nekem végem

- jelentette ki a 73 éves Zalatnay, aki bármennyire is szereti hivatását, attól tart, hogy az éneklésből már nem fog tudni annyit félretenni, hogy öregségére elegendő legyen. Hozzátette, nagy vágya egy sorozat az életéről, amit nemcsak elismerésként élne meg, de a pénze is elég lenne belőle.

Az énekesnő lányára, Nikire mindig számíthat a bajban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ketten vagyunk kenyérkeresők a családban, éhen halni nem fogok. És ha muszáj, zsíros kenyéren is elélek

- mondta, majd hozzátette: állatainak hamarabb venne eledelt, mint saját magának.

Címkék:
nyugdij, járvány, megtakarítás, koronavírus, lezárás, koncert,