Megszólalt a Fundamenta is: eddig lehet náluk LTP-t kötni

Pénzcentrum2018. október 16. 16:45

Az OTP és az Erste után a Fundamenta is közölte menetrendet mindazok számára, akik még állami támogatással akarnak lakástakarékot kötni.

A rapid módon elfogadott törvénymódosítás után meglepően gyorsan reagáltak a piaci szereplők; az OTP Lakástakarék az ERSTE után most, a Bank360-tól származó információk alapján mutatjuk a Fundamenta Lakástakarék menetrendjét is:

  • A másik két pénztárhoz hasonlóan a Fundamenta Lakáskasszánál is csak a mai dátummal (2018.10.16.) köthető új ajánlat, arra számítva, hogy Áder János köztársasági elnök még a mai napon aláírja a módosítást, amely így holnaptól lesz hatályos.
  • A Fundamentánál az aláírt szerződések beküldésére 3 munkanap áll rendelkezésre. A Kamatbónusz és más akciók szintén addig maradnak, amíg az állami támogatás elérhető, utána kivezetésre kerülnek. 

Siess, ma még megkötheted!

A Bank360 és a Pénzcentrum mindazonáltal felhívja a figyelmet, hogy a törvény elfogadását követően további részletek láthatnak napvilágot az állami támogatással kiegészített lakástakarékpénztári megtakarítással kapcsolatban. Sokáig viszont nem érdemes gondolkozni, ha biztosítani akarjuk az akár 720 000 forintos állami támogatást: a gyors döntésben segíthet a Pénzcentrum lakástakarék kalkulátora.

Korábbi cikkeink a témában:

Címkék:
pénzcentrum.hu, lakáskassza, ltp, fundamenta, lakástakarék törvény,