Ennyi kell az anyagi biztonsághoz: megéri elkezdeni

Pénzcentrum2016. november 24. 15:31

Habár mindenki vágyik az anyagi biztonságra, sokan csak legyintenek az öngondoskodásra. Pedig már havi néhány ezer forint is elég lehet ahhoz, hogy elérjük hosszú távú céljainkat. Mutatjuk az utat.

Habár egyre több magyar család rendelkezik valamilyen megtakarítással, sokan nem tudják, hogy céljaik eléréséhez melyik pénzügyi termék passzol leginkább. Így a Pénzcentrumon a jövő héten a

megtakarítás, az anyagi biztonság lesz a fókuszban!

A hosszú távra szóló megtakarítási konstrukciók között részletesen foglalkozunk majd a TBSZ-szel, azaz a Tartós Befektetési Számlával, illetve alaposabban is górcső alá vesszük a nyugdíjcélú megtakarításokat, köztünk a NYESZ-t, vagyis a Nyugdíj Előtakarékossági Számlát is.

Jövő heti cikkeinkben megvizsgáljuk, hogyan is működik pontosan a TBSZ és a NYESZ, megnézzük, hányan és hogyan használják, miért is lehet hasznos ezeket a termékeket választani. Megkérdezzük a szakértőket, milyen értékpapírokat, állampapírokat vegyünk a TBSZ-re, illetve mikor érdemes elkezdeni takarékoskodni a nyugdíjas éveinkre.

Természetesen olvasóink kérdéseit is várjuk a TBSZ-szel és a NYESZ-szel kapcsolatosan: a kérdéseket az OTP Bank szakértői válaszolják majd meg.

Címünk: penzcentrum@penzcentrum.hu

Címkék:
nyugdij, öngondoskodás, nyesz, tbsz, megtakarítás, otp nyugdíj előtakarékosság,