Nagy lehet a baj a K&H-nál: még mindig áll az egész rendszer

Pénzcentrum2015. június 17. 22:57

Szerdán késő estére sem sikerült megjavítani a K&H Bank rendszereit: kérdés, csütörtökön mit tudnak majd elintézni az ügyfelek.

Helyreállt a rend?

Úgy tűnik, megoldódtak a technikai problémák csütörtök reggelre. Azt tapasztaltuk, hogy működik a netbank, egy budapesti ATM-ből is sikerült készpénzt felvennünk.

A K&H honlapján sincs már a figyelmeztetés.


Gyakorlatilag szerda délelőtt óta állnak a K&H Bank rendszerei: a pénzintézet legfrissebb tájékoztatása szerint estére sem sikerült kijavítani a hibát.

A K&H hivatalos Facebook-oldalán este 10-kor azt közölte, technikai okok miatt rendszerének egyes elemei, úgymint mobilbank, lakossági és vállalati e-bank, valamint a weboldal egyes részei határozatlan ideig nem elérhetőek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...


Azt állítják ügyintézés bankfiókjaikban, valamint az ATM és bolti kártyás vásárlási szolgáltatás továbbra is rendelkezésre áll. Napközben ugyanakkor az ügyfelek arról számoltak be - a Facebookon és a Pénzcentrumnak is -, hogy a bankfiókokban sem lehetett ügyet intézni.

A bank azt ígéri, minden, a kiesés miatt felmerült panaszos ügyet kivizsgálnak.

Címkék:
netbank, K&H, bank, leállás,