Pénzügyi célkitűzés tréning - felkészít a hosszú távú sikerre (x)

Pénzcentrum2014. április 6. 08:12

Sajátítsa el a pénzügyi siker alapelveit, tanulja meg a célkitűzés művészetét.

Biztosan elgondolkodott már azon, hogy mi lehet az oka annak, ha két azonos háttérrel rendelkező, azonos képességű ember, akik azonos területen tevékenykednek, teljesen eltérő utat jár be. Egyikük sikert sikerre halmoz, másikuk csupán sodródik az árral.

Az emberekre ugyanazok a szituációk sokszor ellentétesen hatnak. Mi okozhatja ezt? Leginkább az, hogy a tapasztalataink helyett a róluk alakított meggyőződések alakítják életünket. Ha pénzügyekről beszélünk, szinte biztosan mindenkiben több meggyőződés is munkálkodik. Gyakran halljuk, "a pénz nem boldogít", a "becsületes munkával pénzt keresni nem lehet" vagy a "mocskos pénz" kijelentéseket.

Meggyőződéseink között sok kevésbé támogató, életünket negatív irányba befolyásoló is van, ezek között nem is egy a pénzzel kapcsolatos. Meggyőződéseink az agyunk szuperszámítógépébe épülve, folyamatosan futó programokként jelennek meg és létük megnehezíti a pénzügyi céljaink elérését is.

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Pénzügyi célkitűzés tréningünk résztvevői olyan gyakorlatokat ismernek meg, amelyek segítségével a pénzzel kapcsolatos negatív érzéseink megváltoztathatóak. A szemlélet mellé azonban tudásnak is társulnia kell.

Díjmentes előadásunkon megmutatjuk a személyes pénzügyek fontos alapszabályait, megtanítjuk a sikeres pénzügyi szemléletet, a pénzügyi célkitűzés lépéseit. Ha megérti, hogyan tud célokat formálni és kitűzni oly módon, hogy erős motiváció és kitartás alakuljon ki Önben, a megvalósítás elől a legnagyobb akadályt gördíti el.

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Tematika

  • Viszonyunk a pénzhez
  • Tudatos pénzügyi szemlélet
  • A jól megformált célok technikája

A pénzügyi célkitűzés program oktatóit minden alkalommal motiválja, mikor látják a résztvevők pénzügyi tudatosságra ébredését. Jöjjön el és Ön is meglepődhet majd, amikor tapasztalja, hogy egy előadás mekkora változásokat hoz látásmódjában!

Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház "D" épület 201.
Időpont: 2014. március 31. 17:30-19:00

(x)

Címkék:
pénzügy,