Hagyja, hogy a pénz dolgozzon Ön helyett! - Pénzügyi tudatosság képző

Pénzcentrum2013. április 19. 19:09

Ugye Ön is unja már, hogy a pénzügyeiből mindenki csak a pénzét szeretné? Elege van a pénzügyi tanácsadóknak álcázott szakképzetlen ügynökökből? Szeretné kiismerni magát a különböző befektetési lehetőségek között? A Pénzcentrum Akadémiát azért hoztuk létre, hogy Önt eligazodni a pénzügyi világban.

Statisztikák szerint egy átlag magyar állampolgár évente kevesebb, mint 60 percet foglakozik pénzügyeivel. A szükséges ismeretek hiánya miatt a többség rossz pénzügyi döntéseket hoz, pedig minimális odafigyeléssel megtakarításainkat magasabb hozammal kamatoztatathatnánk, a banki trükkök ismeretével pedig kamat és egyéb banki költségeiken is sokat spórolhatunk.

A Pénzcentrum Akadémia képzésén öt alkalom alatt megtanítjuk Önnek a pénzügyek alapjait a tudatos pénzügyi élettől a befektetési alapokon, bankbetéteken, biztosításokon és hiteleken át egészen a részvényekig és a portfólió összeállításig.

További információ és jelentkezés

Kinek ajánljuk a Pénzcentrum akadémiát?
• Mindenkinek, aki úgy érzi hiányosak pénzügyi ismeretei a bankközi, befektetési termékeket illetően.
• Mindenkinek, aki azt gondolja, hogy a biztosítást és befektetést is tartalmazó úgynevezett unit linked termékek jó megtakarítási formát jelentenek
• Mindenkinek, aki szerint a tőkevédett befektetési alap a jó választás
• Mindenkinek, aki szeretné objektíven mérlegelni a befektetés hozamát és annak kockázatát
• Mindenkinek, aki szeretné elkerülni a banki csapdákat

Mire válik ön képessé akadémiánk elvégzése után?
Nem csak költ, hanem gazdálkodik. Tudatosan választ a pénzügyi termékek közül, ismeri a bankok, biztosítók, brókercégek termékeit. Tudja, mi a különbség a sávos és a küszöbös kamatozás között, hogyan állítsa össze a saját portfólióját a futamidő és a kockázat ismeretében. Megérti a legtöbb pénzügyi termék kockázatát, előnyeit és azok hátrányait is.

További információ és jelentkezés

Képzéseik árát folyamatosan alacsony szinten tartjuk, mert hiszünk abban, hogy értékes, azonnal használható tudást adunk át, amely a legtöbb ember napi gondjaiban segítséget ad.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Oktatásunk díja akár fél éven belül megtérülhet Önnek majd a tanultakkal a pénze gyarapodik.

A Pénzcentrum Akadémia időbeosztását úgy alakítottuk ki, hogy Ön hétköznap munkaidő után, kényelmesen részt vehessen a képzéseken, ezért az oktatásokat 18:30-tól 21:00 óráig tartjuk.

További információ: akademia@penzcentrum.hu, Tel.: 1 492 2096

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.
A Pénzcentrum Akadémia időbeosztása: 2013. május 8. 15. 22. 29., június 5.

Címkék:
öngondoskodás,