Citibank-ügyfelek, figyelem! Fontos változás jön

Pénzcentrum2013. február 1. 13:43

Fontos tájékoztatást küldött ügyfeleinek a Citibank. A pénzintézet korszerűsíti számlavezető rendszereit, változik a netbank használata is.

Fontos levelet küldött a Citibank ügyfeleinek. A pénzintézet arról tájékoztat, hogy 2013. év első félévében korszerűsítik számlavezető rendszereiket.

A telefonos automata által nyújtott önkiszolgáló funkciók lehetőségei bővülnek, termékigénylési folyamataik egyszerűsödnek, és sok esetben nem lesz szükség a formanyomtatványok kézi kitöltésére sem.

A változások következtében az internetes banki rendszerk szintén megújul. Áttekinthetőbbé, egyszerűbben kezelhetővé válik számos új funkcióval kiegészülve, amelyek kényelmesebbé teszik az internetes banki felület használatát. Többek között új vagy megújult bankkártyáját is könnyedén aktiválható lesz a rendszer, az ügyfél elemezheti és tervezheti személyes kiadásait, saját adatainak módosítására is lehetősége nyílik majd, továbbá új termékeket igényelhet az online felületen.

A legfontosabb: változik a netbank használata

A netbanki felületre való bejelentkezés és annak használata változatlan lesz, de a nagyobb biztonság érdekében bizonyos műveletek elvégzéséhez egyszeri azonosító kódot küldenek az ügyfeleknek SMS-ben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az egyszerűbb ügyfélkiszolgálás érdekében 2013. február 22-től elegendő lesz összesen egy telefonos azonosító kódot (T-PIN) megjegyeznie az ügyfélnek valamennyi Citibank kártyájához kapcsolódóan, így azonosító kódjának megadásával egyértelműen beazonosítható lesz a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálat igénybevételekor.

Címkék: