Tízezreket engednek el: kaszálj Te is a bankkártyáddal

Pénzcentrum2012. november 9. 17:01

Pénztárcabarát bankkártyát dob piacra a Raiffeisen Bank, melynek használatával akár 15 százalékot is elengednek  vásárlásaink során - értesült a Pénzcentrum.hu.

Több száz üzletben ad azonnali, 2-15 százalékos vásárlási kedvezményt a Raiffeisen Bank új bankkártyája, a OneCard. A készpénzfelvételre és internetes vásárlásra is alkalmas, PayPassTM technológiával ellátott kártya lakossági bankszámlákhoz igényelhető, használatával akár évi több tízezer forint is megtakarítható.

A OneCard birtokosait állandó kedvezmény várja a kijelölt CBA üzletekben, a kiemelt Agip töltőállomásokon, a Magyar Telekom saját és partner üzlethálózatában, a Marionnaud Parfümériákban, a Líra Könyv és az INTERSPORT üzleteiben, a Vista Utazási Irodákban és az UNIQA Biztosítónál. A Raiffeisen Bank a 2012. december 31-ig benyújtott igénylések esetén az éves kártyadíj 50 százalékát elengedi, így 2495 forintért már bárki részese lehet a kedvezményeknek. A kártya online, vagy bármelyik Raiffeisen bankfiókban is igényelhető.

A Raiffeisen kezdeményezése leginkább a hitelkártyák jóváírási kedvezményeihez hasonlít. Mindemellett nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy egyelőre a kedvezményre jogosító elfogadóhelyek listája is igen szűk - bár ez a jövőben még bővülhet, főként, ha a piac is nyitott a kezdeményezésre és beindul a verseny. A hitelkártyák nagy előnye továbbá, hogy nem a saját pénzünket kell használnunk a költekezésre, kamatmentesen használhatjuk a banki forrásokat a türelmi időszakban. Erről bővebben: hitelkártyák!

 

Címkék: