Megnyílt a legújabb AXA Ügyfélcentrum

Pénzcentrum2010. szeptember 27. 18:02

Az AXA csoport Magyarország a mai napon, Érden megnyitotta legújabb, franchise formában működő Ügyfélcentrumát, amely elsősorban számlavezetési szolgáltatásokat, jelzáloghitel termékeket, nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásokat, valamint biztosítási termékek széles palettáját kínálja lakossági és kisvállalati ügyfelek számára. Az új Ügyfélcentrum megnyitásával az AXA öt új munkahelyet teremtett Érden. A Budai út 28. szám alatt található értékesítési pont munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között tart nyitva.

Az AXA harmadik, franchise rendszerben üzemeltetett Ügyfélcentrumát T. Mészáros András, Érd polgármestere, Mórucz László, az AXA csoport Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettese és Szerb Tamás, az Ügyfélcentrum vezetője nyitotta meg.

"Érd számára fontos, hogy a városban bővüljön a pénzügyi szolgáltatók köre, hiszen a verseny az ügyfelek érdekeit szolgálja. Az új piaci szereplő megjelenése azt jelzi a lakosság számára, hogy a város képes új befektetéseket vonzani, és a befektetők bizakodóak a gazdasági kilátásokat illetően" - hangsúlyozta T. Mészáros András polgármester.

"Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink számára az AXA pénzügyi szolgáltatásai egyre több helyen és könnyebben válnak elérhetővé. Országszerte 25 helyen állunk ügyfeleink rendelkezésére pénzügyi tanácsadóink segítségével. Az érdi Ügyfélcentrum létrehozása jól példázza, hogy az AXA komolyan veszi a 'másképp/ mint mások' jelmondatot, hiszen az üzemeltető tulajdonosi érdekeltségével franchise-rendszerben működtetett értékesítési pont jelenleg egyedülálló a pénzügyi szolgáltatások hazai piacán. A tulajdonosi érdekeltséggel működő Ügyfélcentrum jó üzleti lehetőségeket kínál a mind az AXA, mind az üzemeltető vállalkozó számára egyaránt" - mondta Mórucz László, az AXA csoport Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettese.

Szerb Tamás, az Ügyfélcentrum vezetője kiemelte: "Rendkívül fontos számunkra, hogy a kiszolgálás minőségével valamint az AXA termékeinek pontos, ügyfélbarát ismertetésével most már Érden is az ügyfelek rendelkezésére állhatunk."

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A megnyitás alkalmából Szerb Tamás, az Ügyfélcentrum vezetője 100 ezer forint támogatást ajánlott fel az érdi Kisfenyves Óvoda számára fejlesztő játékok vásárlására, mert számára is fontos a helyi közösség életében való aktív részvétel.

Címkék: